Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
HELE HUSET

RIBBEJAZZ

  • Kirkegata 11, Lillestrøm
  • 29. desember 2016 - 29. desember 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

RIBBEJAZZ

Den ellevte i rekken!

Ribbejazz er en musikalsk romjulsfest med mye mer enn bare jazz! Du betaler konsertpass og går inn og ut på de konsertene du ønsker. Her har du muligheten til å svinge av deg overflødig ribbefett. Det blir mye humør og garantert mange kjente fjes fra nabolaget. 

Utsolgt i fjor, 1100 billetter ble revet vekk! Sikre deg billett nå!

Følgende artister og band er så langt klare for årets RIBBEjazz 
(Oppdateres fortløpende, følg med!) 

High Red (tidligere Douglas Group) med vokalist Adam Douglas i spissen - Smellfeit RnB og Soul fra et av Norges beste band! Bandet har rekordraskt rukket å bli en yndling både blant anmeldere og i bransjen for sine energiske og imponerende konserter med original-skrevet Soul/RnB av høy internasjonal standard.

High Red består av Adam Douglas, Iver Olav Erstad, Per Øystein Erstad og Jon Reidar Furulund

Frode Thingnæs Quintet med et superlag av musikere– Kvintettens konserter henter i hovedsak materiale fra egne plateutgivelser, men også ispedd standardlåter fra jazzhistorien. Frode Thingnæs gikk bort 15. November 2012. Frode hadde i løpet av sin lange karriere opparbeidet seg en status som en av Europas dyktigste trombonister, arrangører og komponister innen jazz og populærmusikk. Kort tid etter at Frode døde, valgte de fire gjenværende medlemmene, Pete Knutsen, Jan Erik Kongshaug, Magnus Thingnæs og Thor Andreassen å fortsette kvintetten i Frodes ånd og under samme navn, men med varierende gjestesolister. 

Kort om superlaget; Magnus Thingnæs har sin musikalske bakgrunn som elev av Henryk Lysiak og pianostudier ved Berklee University i Boston USA.
Jan Erik Kongshaug, bassist og komponist, er en svært etterspurt lydtekniker og er daglig leder av Rainbow Studio i Oslo som har blitt et samlingspunkt for verdens jazzelite.
Pete Knutsen, gitarist, komponist og arrangør, og Thor Andreassen, trommer, har spilt sammen i ulike band. De ble tildelt Spellemannsprisen i 1972 med Popol Vuh/Popol Ace, og har begge deltatt på en mengde studioinnspillinger

Prima Vista Social Club er et nytt, ellevilt underholdningsband som består av Oslos kanskje beste blåserekke, et hardtsvingende komp, og er frontet av entertainer Svein Erik Martinsen.
Bandet spiller publikumsvennlig swing, blues, jump and jive, inspirert av popmusikken på 1940- og 50-tallet, med bl.a. Louis Prima og Louie Jordan som inspirasjonskilder. Elegant antrukket, men med mye show, gags, dansetrinn, såpebobler, kåring av dagens publikummer med fanfare osv :-)
Prima Vista Social Club er på kort tid blitt en "snakkis" i jazz- og bluesmiljøet og har spilt konserter på bl.a Herr Nilsen, Buckleys og på Oslo Jazzfestival til strålende mottakelse fra publikum!

Bandet består av; Erik Eilertsen (trompet), Håvard Fossum (sax), Kristoffer Kompen (trombone), Svein Erik Martinsen (gitar/vokal), Jens Fossum (kontrabass) og Torstein Ellingsen (trommer) 

Oslo Radio Orkester - Fra den tiden jazz var pop og musikken groovet i mono!
Bandet påstår at medlemmenes utseende egner seg best for radio! Publikum vil nok enstemmig hevde at det holder i massevis også på konsertscenen.  De musikalske prestasjonene holder i enda større grad.  Maken til originalitet og underholdningsverdi er det ikke lett å finne. Det meste av repertoaret stammer fra 20-50 tallet (av typen Paper Doll, Pennies from Heaven, Love for sale), men det hender at felespiller Øyvind drar igang en reinlender eller reel som kontrast.
De som likte tv-serien "Pennies from Heaven" eller som savner lyden av Kurér'en på kjøkkenbordet, har en hyggelig kveld i vente når disse radio-nette musikerne starter opp og gir oss en tidsreise til radioens barndom !

Oslo Radio orkester består av Tommy Stensrud (gitar), Otto Bratberg (gitar), Torbjørn Holte (bass), Jan Ellefsen (mandolin, dobro), Lars Birkelund (perkusjon), Trygve Beddari (trekkspill) og Øyvind Rauset (fiolin).

Stina Stenerud & Her Soul Replacement er et møte med ektefølt soul, RnB, funk og gospel. De tar oss med tilbake til soulmusikkens røtter, men med egenkomponerte låter i et moderne lydbilde. Stina Steneruds stemme er som skapt for denne musikken; rå og energisk når det kreves, varsom, varm og full av lengsel når alt roes ned. Backet av en klassisk bandbesetning forsterket med både korister og blåserekke treffer hun publikum med en musikalsk kraft av de sjeldne.

Det koker alltid når Stina Stenerud & Her Soul Replacement er på scenen. De har gitt ut 2 album og slapp singelen "Stay by My Side" i august 2015, der RB trillet en 5-er for singelen og mente at gruppa er på sporet av sin egen soulsjanger. Og så langt har singelen blant annet vært å høre på NRK P1, Radio Metro og Ordentlig Radio. Nå er de igjen aktuelle med singelen «Close Your Eyes».

Solid Comfort - Frontfigur Stein Stokke og bandet serverer alltid dampende het og svingende autentisk blues med særpreg. Med mer enn 100 års samlet spilleerfaring blir det alltid hett og svingende når dette meget erfarne bandet leverer sin ekte varierte blues med røtter i bluesens bredde og historie. Med fokus på hovedsaklig egne låter, 2 sangere, slidegitar, munnspill og et fjellstøtt komp, har de skapt seg et eget sound og høster lovord på landets bluesklubber og scener overalt hvor de spiller.

Stein Idar Stokke - vocal/harmonica, Ronny Aagren - vocal/guitar, Roar Paulsberg – bas, Børre Arveng - drums

Fat Fred & The Possumhunters - Et høyenergisk, svingende liveband, med Fredrik "Mad Man" Johansen i front, serverer en blanding av rockabilly, svingende blues og hillbillymusikk i tro med røttene. Vokal, kontrabass, piano, gitar og trommer sørger for et rustikk lydbilde med eim av bensin, sørstat og rock’n roll!

Vokal: Fredrik "Mad Man" Johansen, Piano: David Skeie, Gitar: Joachim Svendsen, Kontrabass: Erlend Hølland, Trommer: Pål Emil Berg

Modne Menn & Sønner - 70-talls coverband som spiller pop, soul, jazz og R&B. Finn frem danseskoene og swing deg til bl.a. noen av de cooleste Motown låtene fra 70-tallet.  Dette blir RIBBEjazzens hoftevrikkende grooveparty - spekket med heftig soul, funk og pop avløst av de smekreste ballader.

Se også www.ribbejazz.no for mere info. 

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter: kr 475,- frem til 1. desember.  Etter 1. desember kr 550,- og ved inngangen kr 595,-

  • Last Updated: 29.09.2016
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
torsdag 29. desember 2016

See All
Click to activate
Lillestrøm, Norway
The latitude and longitude
59° 57' 18" N / 11° 2' 35" E
RIBBEJAZZ
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad