Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hallingdal Ål

Rideleir for barn og ungdom

Overview

Rideleir 1.-6. juni 2018. Skarslia Ski og Aksenter og Hestetur.no

Tradisjonen tro arrangerer vi (Hestetur.no) også i år rideleir i Hallingdal, i samarbeid med Skarslia Apartment.

Til Skarslia har vi med oss ca 30 hester. Vi har hester som passer alle ridenivåer, både helt uerfarne og vante ryttere. Hestene på rideleiren brukes både til rideskole og turridning hele året, og er godt vant med barn. På leiren har alle gode muligheter både for å finne sin favoritthest, og til å prøve litt forskjellige hester.

Vi ønsker å gi våre deltakere gode opplevelser med hest og ridning i løpet av uka. Vi har 2 ridebaner, og dermed mulighet til å dele gruppen etter nivå. Ikke alle er like modige når det gjelder ridning, og noen har kanskje en ubehagelig hendelse bak seg som de sliter med. Dette er noe vi alltid vil ta hensyn til. På ridebanene foregår den grunnleggende rideopplæringen. Skarsliaområdet byr på usedvanlig fine ridestier og grusveier som er ypperlige for både skritt, tølt og galopp! I den flotte naturen rundt Reineskarvet koser vi oss på tur!

Deltakerne bor i leiligheter på Skarslia Apartment (www.skarslia.no). Her har vi flere leiligheter til rådighet. Dette er romslige leiligheter med sengeplass til 5-9 personer, bad m/dusj, fullt utstyrt kjøkken, 2 stuer og overbygget veranda. Måltidene serveres i spisesalen i samme bygg.

I år koster rideleiren  kr 4.500,-. Vi har et godt tilbud til deg som var med i fjor: ta med deg en venn i år, så gir vi deg 10% rabatt på prisen på din rideleir. Tar du med to venner, får du 20% rabatt. Gjør oss oppmerksom på dette i din påmelding.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden vår http://www.hestur.no/?attachment_id=285

Påmelding skjer pr epost til hestur.no@gmail.com, ikke ved å trykke "skal" på arrangementet. Men gjør gjerne det etterpå:)

  • Last Updated: 02.05.2018
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

søn 1. juli 2018

man 2. juli 2018

tirs 3. juli 2018

ons 4. juli 2018

tors 5. juli 2018

fre 6. juli 2018

See All
Rideleir for barn og ungdom
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad