Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Rigmor Galtung - Tur/retur knestående

Overview

Rigmor Galtung er et fyrverkeri både på og utenfor scenen! På 1-2-3 kan Rigmor gå fra å være Siv Jensen til Erna Solberg, men hun har også en alvorlig side som handler om motgang og mestring.

Rigmor Galtung er et fyrverkeri både på og utenfor scenen! På 1-2-3 kan Rigmor gå fra å være Siv Jensen til Erna Solberg, men hun har også en alvorlig side som handler om motgang og mestring. Med en magisk evne til å trollbinde publikum fremkaller hun både latter og tårer.
Med «Tur-retur knestående» er Rigmor Galtung klar for å gi oss både humor og innsikt i hva det vil si å være menneske – på godt og vondt.  
I edutainmentet «Tur- retur knestående» deler hun egne opplevelser og reflekterer over hvordan man kommer seg videre når livet «butter imot». Alle kan kjenne seg igjen i det å føle at man ikke mestrer, at livet ikke blir helt slik man hadde tenkt og at tristessen kan «ta en».
Rigmor har vært der, men hver gang har hun reist seg igjen. Hun mener selv at mye av grunnen til dette er hennes humor, ukuelige optimisme og tro på at livet tross alt er mest godt! Rigmor ønsker å formidle at alle erfaringer vi gjør kan brukes til noe konstruktivt, – at man alltid kan snu et nederlag til å bli den aller beste læring, og at uansett hvor ille ting kan være så går det over!

Hvordan lever man med en psykisk sårbarhet? Er det noen fordeler ved den? Kan man komme seg opp igjen? Hvordan gjør man i tilfelle det? «Ukrutt forgår ikke så lett», sa alltid Rigmors mormor, og Rigmor er selv et levende eksempel på det. «Tur-retur knestående» er både forestilling og foredrag, kall det edutainment eller foredragskomikk. Flere av Rigmors imitasjoner vil dukke opp, – det samme vil en del andre «figurer» hun har møtt på sin vei.
Rigmor Galtung var Norges første kvinnelige stand-up komiker og «herjet» i radio, tv og på scenen på 1990 – og tidlig 2000 tallet. Hennes spesiale har alltid vært imitasjon, og kanskje mest kjent er hun for sin parodi på Gro Harlem Brundtland.

Varighet 2 timer inkludert pause

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 17. januar 2019 18:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rigmor Galtung - Tur/retur knestående
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad