Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Riksteateret: Jakten På Prinsessa

«Jakten på Prinsessa» er en spennende og morsom familiemusikal du sent vil glemme. I en magisk eventyrverden møter du den tradisjonelle Kongen, den onde Heksa og Prinsen som er kjekk og sterk. Og Prinsessa, så klart, som er vakker og ven og drømmer om å gifte seg med en prins. Det er jo det prinsesser gjør. Eller? Det Prinsessa egentlig drømmer om, er å dra ut i verden for å finne ut hvem hun er. Men hvordan kan hun følge hjertet og finne sin egen vei?  

Prinsessa velger å bli med Heksa til verdens ende, et sted som (nesten) ingen vet hvor er. Bortsett fra …? Vi røper ikke hvem ennå. Men vi kan love deg at flere kjente og kjære eventyrfigurer titter frem. Når Kongen og Prinsen oppdager at Prinsessa er borte, er den elleville jakten gjennom eventyrskogen i gang.  
Velkommen til en forestilling full av farger og fantasi. Med tull og fjas, latter og sang, og fengende musikk du bare må synge med på – lenge etter at forestillingen er slutt.  

Eventyrlig moro for barn fra 5 år. 
På scenen
Andrea Rymoen, Emilie Tverbak, Benedicte Søreng, Numa Edema Norderhaug og Hans Magnus Hildershavn Rye
Team
Dramatiker: Thomas Jørstad-Pettersen. Komponist og musikalsk ansvarlig: Lars Henrik Aarnes. Regissør: Lars Jacobsen. Scenograf: Mari Lotherington. Kostymedesigner: Ingrid Nylander. Koreograf: Thea Bay. Lysdesigner: Silje Grimstad. Lyddesigner: Morten Haug Serigstad. Musikkprodusent: Peter Olsson. Dramaturg: Idun Vik. Produsent: Silje Vigerust Vinjar
Av Thomas Jørstad-Pettersen
Forestillingslengde: 1 time 50 minutter (inkludert pause).
Urpremiere: Oslo / nydalen 19. sep 2024
Turnépremiere: Grimstad 25. sep 2024

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Den Nationale Scene

Riksteatrets omtale: https://www.riksteatret.no/jakten-pa-prinsessa

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt