Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Riksteateret: Romeo & Julie

  • Gullbringvegen 34, Bø i Telemark
  • +47 35060390
  • 3. november 2019
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Den største kjærlighetshistorien av dem alle.

Kjærligheten kan få deg til å risikere alt du er og alt du har. Bare spør Romeo og Julie. De er unge. De er stormforelsket. Og som alle unge – de er udødelige. Men kjærligheten deres er forbudt. En natt er alt de får. 

William Shakespeares kjærlighetshistorie fra slutten av 1500-tallet har blitt en inspirasjon for nesten alle historier vi kjenner om ung og umulig kjærlighet i TV, film, bøker og teater. Når Riksteatret og Nationaltheatret går sammen om å spille originalhistorien, er det med et stort ensemble og satt i scene av en av Norges mest ettertraktede regissører.

Sigrid Strøm Reibo (36) er kjent for å gjøre klassikerne tilgjengelige for et stort publikum. Hun står bak prisbelønte teateroppsetninger som trippel Hedda-vinner Orlando på Rogaland Teater, Som dere vil med Bertine Zetlitz på Nationaltheatret og publikumsfavoritten Peer Gynt på Gålå. Vi vet at hun vil gi oss en ung og frisk versjon av Romeo og Julie – tro mot originalen, og troløs mot alle som tror de kjenner historien!

Etter premieren på Nationaltheatrets hovedscene, skal Romeo og Julie besøke 50 steder med Riksteatret i hele landet. Med unge lovende Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum som Romeo og Julie og skuespillere som Anne Krigsvoll, Eindride Eidsvold, Petronella Barker i et stort ensemble på scenen, ønsker vi deg velkommen til høstens storsatsning på Riksteatret!

Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

På scenen

Hanna-Maria Grønneberg, Herbert Nordrum, Anne Krigsvoll, Eindride Eidsvold, Petronella Barker, Kyrre Hellum, Morten Espeland, Sverre Breivik, Kim J Olsen, Amell Basic, Sjur Miljeteig og Øystein Skar

Teamet bak Romeo og Julie

Regissør: Sigrid Strøm Reibo

Scenograf og kostymedesigner: Katrin Nottrodt

Lysdesigner: Agnethe Tellefsen

Komponist og lyddesigner: Sjur Miljeteig

Dramaturg: Njål Helge Seljeset Mjøs

Koreografisk assistanse: Oleg Glushkov

Produsent: Rebecca Mathisen

En Riksteaterproduksjon i samarbeid med Nationaltheatret.

  • Last Updated: 03.06.2019
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

sø. 3. november 2019 18:00 20:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Riksteateret: Romeo & Julie
Your Recently Viewed Pages