Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Northern Norway

Riksteatret: LIV

Overview

Et møte med Liv Ullman. - Om livet, karrieren og alt hun drømmer om gjøre.
Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.
- Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80).- Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før,sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.
"LIV" blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.
På scenen: Tom Remlov og Liv Ullmann
Team: Regissør: Bentein Baardson, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen, Videodesigner: Anders Åhslund og Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge
Forestillingslengde: 1 time 15 minutter (ingen pause).
Turnépremiere: Nøtterøy 1. oktober 2019
Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret 

  • Last Updated: 17.07.2019
  • Source: Destination Harstad
Dates

to. 31. oktober 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Riksteatret: LIV
Your Recently Viewed Pages