VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TYSVÆR

Riksteatret: Tobias og dagen det smalt

  • Tysværtunet Kulturhus, Aksdalsvegen 157, Aksdal
  • +47 52757500
  • 3. mai 2021
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Barneteater

"Årets beste barneforestilling" på turné med Riksteatret.


Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert!


Bestevennen Pauline er i virkeligheten den eneste som vet hvem Tobias er. Hun prøver å hjelpe, men likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte inn i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?

"Tobias og dagen det smalt" er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap. Forestillingen tar utgangspunkt i samtaler med barn og voksne. Gjennom en miks av fantasi og virkelighet utvikler forestillingen kunnskap og innsikt: Det er mange måter å være menneske på.


Riksteatret skal by på det beste for barn og unge, og med "Tobias og dagen det smalt" får publikum over hele landet oppleve forestillingen som ble kåret til "Årets beste barneforestilling" Heddaprisen 2018. Forestillingen passer for familier, foreldre, lærere, klasser - og alle barn fra 6 år.


Pressen mener:


"Flott teater for barn, og som også tåler godt de voksnes øyne og ører (…) Ei forestilling med god plass til både alvor og humor"
ITromsø, 5

  • Last Updated: 07.04.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ma. 3. mai 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Riksteatret: Tobias og dagen det smalt
Your Recently Viewed Pages