Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet LILLEHAMMER

Ringe inn - Viser på veien, med Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet

  • Maihaugveien 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 17. desember 2022
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Julen 2022 drar Lars og Maria på veien igjen sammen og for første gang på juleturné! «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen 12. november 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste.

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger du blant annet kan finne på det nyslupne julealbumet.

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser.

Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til jesusbarnet i et parkeringshus.

Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer I klokker».

KJØP BILLETTER!

  • Last Updated: 29.03.2022
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 17. desember 2022 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ringe inn - Viser på veien, med Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet
Your Recently Viewed Pages