Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Ringsaker bibliotek takker for prisen

Overview

Ringsaker bibliotek vant Barne- og ungdomsbibliotekprisen 2022!

Det feires med en kveld med den gode barnelitteraturen!
Julia Sebrani fra Norsk bibliotekforening Barn og unge kommer for å overrekke oss prisen.
Vi får også besøk av Widar Aspeli, Hans Jørgen Sandnes, Peder Opstad og Gudrun Skretting som forteller litt om sitt forfatterskap og om hvorfor de skriver for barn. Det blir også smakebiter fra bøkene deres.
Widar Aspeli har skrevet en lang rekke barne- og ungdomsbøker, og har høstet flere priser for sitt arbeid som forfatter.
Hans Jørgen Sandnes er illustratør, animatør og tegneserieskaper. Peder Opstad er skuespiller og startet i 1998 Teater Grimsborken. Han har produsert og turnert landet rundt med sine forestillinger. Gudrun Skretting er utdannet klassisk pianist og skriver bøker både for voksne og barn.

Det er Norsk bibliotekforening Barn og unge som deler ut prisen, og juryen skriver i sin begrunnelse: «Årets vinner har gjennom mange år jobbet godt og iherdig mot målgruppen og nominasjonen for dette biblioteket vektlegger både enkelte ansattes kvaliteter og bredden av kvalitativt gode tjenester. Biblioteket har et utstrakt samarbeid med både barnehager og skoler i kommunen. De har vist mot og vilje til å teste ut nye formidlingsmetoder, som f.eks. prosjektet «Spør en smarting» og bokbad. Biblioteket har i over 20 år arrangert Litteraturuka for barn og ungdom».

  • Last Updated: 13.03.2023
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

on. 22. mars 2023 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ringsaker bibliotek takker for prisen
Your Recently Viewed Pages