Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Roald, Arnfinn og Finn Olav -en salig blanding av humor og viser!

  • Keiser Nicolausgt 8-12, Mandal
  • +47 97873292
  • 25. januar 2019
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Billetter (200,-) bestilles via Roald Kragh ved å ringe eller sende sms til 91382190, eventuelt mail til roald198@gmail.com.

Aldersegrense 18 år. Kun 50 plasser!
Dørene åpner kl 18:30, inngang fra bakgården.

Arnfinn Bergmann Tørresen, Roald Kragh og Finn Olav Ås på bass står for første gang på samme scene. I den artige blandingen av rolige viser og langbeint Stand Up. Arnfinn har lang og trygg sangerfaring fra Mandal Sangforening. I tillegg er han en flink visesanger. Han synger viser fra Vamp til Wreesjvik. Arnfinn har vært oppvarmingsartist for Ole Paus på Sjøboden. Og for Lene Marie B. Tørresen m/venner sin julekonsert i Holum kirke i fjor.
Roald prater ganske mye og ganske ofte. Han har vært fast på revyscenen i revygruppen Resus + i flere år. Han har vært med på flere amatør-Stand Up arrangement på Marna Café. Og julebord forestilling på Stjerna restaurant for to år siden. I tillegg synger han i Harkmark Blandakor. Roald og Arnfinn holdt en utsolgt forestilling i høst og tar denne gangen med seg bassist Finn Olav

Dette kan bli en skikkelig trivelig og artig aften. Og om de skal fremføre noe i sammen? Ja, se det er det ingen som vet ennå. Kom da vel, så ser vi!

  • Last Updated: 02.01.2019
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

fr. 25. januar 2019 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Roald, Arnfinn og Finn Olav -en salig blanding av humor og viser!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad