Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Mandal

Robert Vendetta@Sjøboden Live Scene

Overview

I September 2017 gav Robert ut sin første fullengder "Miss Martinez." Singelen "Know Ya" havnet på Spotify sin "Viral Norway Top 50" liste og Anmelder Øyvind Nyvoll i Nrk Sørlandet gav plata åtte av ti. Han sa blant annet at "Robert gjør en del overraskende vendinger som er deilig å befriende å høre. Det at han ikke følger en striglet oppskrift gjør at jeg blir interessert og hører etter." Han karakteriserer plata som populærmusikk med sterke bånd tilbake til 70-tallet.

Det stemmer godt med hvordan Robert selv beskriver sjangeren Retropop. Platen produserte han i sammen med britiske Eliot James (Noah and the Whale, Kaizer Chiefs, Gabriella Cilmi.)

Robert har alltid digget å være på scenen og er en showmann. Jenny Langlo sier følgende om Robert på scenen: "Vendetta utstråler en enorm spilleglede som virkelig smitter over til publikum. Svært catchy låter i en spennende sjanger."

I påska tar han en pause i innspilling av plate nummer to og kommer hjem til Mandal og Sjøboden for å underholde. Kanskje dere får høre noen låter fra den nye plata?

LINKER:
https://open.spotify.com/album/1pJ8yRd6fWp01HS7iY1U6e (PLATA)
https://www.facebook.com/robertvendetta/
https://www.instagram.com/robertvendetta/
http://www.robertvendetta.com/

cc kr 150,-

  • Last Updated: 24.01.2018
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates

tors 29. mars 2018 21:00 23:59

See All
Robert Vendetta@Sjøboden Live Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad