Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Rockeulven

Overview

Nå kommer Rockeulven til Ibsenhuset. Telemark Barne- og Ungdomsteater setter opp eventyret om ulven og de tre geitekillingene, framført som en rock 'n roll-musikal. Dette blir gøy!

Duket for forviklinger

Rockeulven er fortellingen om Geita som er mønstergyldig alenemor til tre killinger, men lengter etter litt spenning i livet. Ulven på sin side er lei av å ha så dårlig rykte at ingen vil ha noe med ham å gjøre, og når de to møtes, oppstår søt musikk.

Men Geita får problemer med både å være mor og kjæreste, ikke minst når ryktene sprer seg blant de misbilligende «naboene». Fire kvitrende høner med foreldreansvar for en fet liten kylling, en gjeng brekende snusfornuftige sauer, og to matglade griser. Dermed starter forviklingene, og til tider ser det ut til at det skal gå riktig galt. Men i en familiemusikal går det heldigvis bra til slutt!

Moro for små og store
Forestillingen er både et spennende, og iblant litt skummelt eventyr som er midt i blinken for de yngste, og en moderne fabel om dagens familieforhold som de mer voksne vil gjenkjenne. Med andre ord, en musikal med mening.

Telemark Barne- og Ungdomsteater håper å fylle Ibsenhuset med teaterglade publikummere som vet å sette pris på godt teater med veldig mye bra sang.

Sted: Dovregubbens hall

  • Last Updated: 14.12.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

søn 15. april 2018 16:00 17:30

See All
Rockeulven
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad