Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Rockheimkunnskap: Mari Boine

  • Brattørkaia 14, Trondheim
  • 73605070
  • 28. september 2017
  •  /  20:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Torsdag 28.september inviterer vi til dypdykk i Mari Boines karriere med intervju og intimkonsert på Rockheim Scen

Mari Boine er en fremtredende norsk-samisk artist, som er kjent for å ha modernisert samisk musikk ved å bruke elementer fra joiken, men også fra blant annet jazz, rock og andre folkemusikalske tradisjoner. Hun har vunnet flere Spellemannspriser og Nordisk Råds musikkpris, og hun ble i 2009 utnevnt til ridder av 1. Klasse av St. Olavs orden for “sitt allsidige kunstneriske virke”.“Gula Gula” var hennes første debutplate, internasjonalt utgitt av Peter Gabriels Real-world Records. Albumet ble en stor suksess. Hun har siden det gitt ut 9 solo-album, nylig slapp hun “See the Woman”, sitt første album på engelsk. I 2015 ble Boine innlemmet i Rockheim Hall of Fame.
Torsdag 28.september kl.20.00 på Rockheim Scene blir det dybdeintervju med den legendariske artisten, etterfult av konsert. Billetter kan kjøpes på Hoopla.no til 390,- (+ avgift). 

Lenke til billettsalg:  https://rockheim.hoopla.no/sales/4097126732

Om Rockheimkunnskap: 

I serien Rockheimkunnskap blir utvalgte norske artister og band intervjuet på Rockheim Scene før de holder en konsert. Intervjuene filmes og inngår i Rockheims arkiv av egenprodusert dokumentasjonsmateriale. Rockheim har tidligere tatt konseptet på veien med Rockheimkunnskap i Lillestrøm (Undertaker Circus) og Oslo (The Beatnicks), og i august reiser Rockheim til Bodø for Rockheimkunnskap med 1 2 6. 
  • Source: Trondheim Events
Dates

tors 28. september 2017 20:00

See All
Rockheimkunnskap: Mari Boine
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad