Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag

Rockheimkunnskap med Claudia Scott

  • Brattørkaia 14, Trondheim
  • 73605070
  • 13. april 2018
  •  /  20:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Claudia Scott markerte 25 år som soloartist i fjor høst og denne kvelden kommer du tett på den prisbelønte og anerkjente americana-artisten som er ute på jublieumsturnè. Før Scott holder konsert med fullt band, gjør hun et intervju om sin karriere, på scenen.

Claudia Scott slapp høsten 2016 albumet Let The Ribbons Fly. Albumet fikk overveldende anmeldelser og ble nominert til Spellemannpris.  

13. april, Rockheim Scene, kl. 20.00 
Billetter kr. 300,-
Kjøpes på hoopla.no eller i resepsjonen på Rockheim
Trykk her for å sikre deg billett på nett nå. 

Let The Ribbons Fly følger opp uttrykket fraFollow The Lines, og gjenspeiler hennes musikalske røtter. For Follow The Lines, fikk hun også Spellemannspris i 2015. Høsten 2017 markerte hun 25 år som soloartist, og gav ut en nummerert Limited Edition av sitt første album, Flowers & Thorns på Vinyl. Låta Heard you on my Radio fra samme album, er Claudia Scott`s største hit hittil, og også dette albumet ble nominert til Spellemannpris.

Det har vært en kreativ og travel tid siden det som må sies å være et comeback for Claudia Scott medFollow the Lines I 2014. Nye låter produseres på løpende bånd, sammen med konsertr og tv-opptredener. I 2016 spilte Claudia Scott for utsolgte konserter over hele landet sammen med Henning Kvitnes. I 2017 var det jubileum, tv-innspilling (Hver gang vi møtes på TV2) og forestillingen Sensommer på Tjøme. I vinter/vår legger hun ut på en landsdekkende jubileumsturné som altså stopper her på Rockheim!

Med seg på scenen har hun:

Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola

Olaf Olsen: vokal, trommer

Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar

Scott selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin mer mer.

Mer om Claudia

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Hun kaller musikken sin Americana, en fellesbetegnelse for musikk som inneholder rock, rhythm & blues, country og folk. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Claudia debuterte som 11-åring i sin fars band Clive Scott & The Skywegians,. Hun har siden da en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemannpriser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en andre artister.

  • Last Updated: 28.02.2018
  • Source: Trondheim Events
Dates

fre 13. april 2018 20:00 23:00

See All
Rockheimkunnskap med Claudia Scott
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad