Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

ROCKY

Mer info
Rocky ble startet i 1977 av Knut J. Dahle, Kjell Arne Brødreskift, Otto Teigseth og Bjarne Bårdstu.
Bandet ble tidlig kjent for et litt annerledes danse-/pop-/rock-repertoar, bl.a. med en god andel Steely Dan-låter på programmet, og ble litt ”musikernes band” på grunn av dette. Det ga dem også en ivrig fan-skare som trofast møtte opp på dansefester og konserter rundt om i landsdelen. Kanskje noen av disse finner veien til Ila disse kveldene også?

Rocky fikk en flying start tidlig i 1978, med 2. plass i Trøndersk Mesterskap og opptreden på Musikalsk Gjestebud i NRK TV. Aktivitetsnivået ble fort såpass høyt at musikken ble hovedbeskjeftigelsen en periode. Etter 1980 skiftet bandet besetning flere ganger, og ble nedlagt i '82.

Sist høst deltok Rocky på Trøndersk Mimrekonsert i Olavshallen, noe som ga såpass mersmak at de fikk lyst til å gjenopplive litt mer av "gamle dager". På Brainnstasjonen vil de presentere en god miks av repertoaret fra dengang da, fra Gasolin' og Shu-bi-dua til Bob Marley og Patti Smith, fra gammel Fleetwood Mac til The Knack og Steely Dan. En godtepose for eldre, rytmisk ungdom der, altså.

På Brainnstasjonen stiller tre av de originale medlemmene på scenen; Knut J (keyboards), Kjell Arne (gitar) og Bjarne (bass), mens ingen ringere enn Jan Ove Oksvoll trår til på trommer.
Dette blir artig!!

Sist oppdatert: 02/12/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt