VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Rogalerret

  • Løkkeveien 24, Stavanger
  • +47 51564444
  • 29. september 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Rogalerret - et uformelt møtested for visning, debatt og samtale om film. Rogalerret arrangeres av Filmkraft og er en møteplass for både filmbransjen og et kulturinteressert publikum.

Rogalerret - et uformelt møtested for visning, debatt og samtale om film. Rogalerret arrangeres av Filmkraft og er en møteplass for både filmbransjen og et kulturinteressert publikum.
Program:
"Båtturen" - Regissør og produsent Kristian B. Walters
Bestevenninnene Drea og Brianna, begge 12 år, tvinger seg til en tur i cabincruiseren til Jens, en fordomsfull pappagutt.
"Bortebane" - Produsent Mari Monrad og Fotograf Tore Vollan
Anna, Fred, Khalidi, Yu og Afnan vil alle vinne Norway Cup. De har trent et helt år under fjellene på Sunnmøre, på stuegulvet i Palestina og i varmen i Brasil. Vi følger dem gjennom kvalifisering, lette og vanskelige kamper, i møte med urettferdige dommere, masete foreldre, nye venner og kanskje også en flørt.
"Nattebarn" - Regissører Petter Aaberg og Sverre Kvamme
Nattebarn er en rå og usminket film om å velge livet. Da han stod på broen og skulle hoppe for gjøre slutt på livet, løp det mange følelser og tanker gjennom kropp og hode. Aller sterkest var skamfølelsen og angsten. Denne gangen kom politi og ambulanse i tide, men tiltrekningen mot å ta sitt eget liv har Petter kjent på mange ganger.
I et forsøk på å gjøre livet til Petter bedre, foreslår kompisen Sverre at de skal lage en film om hvordan Petter og andre på hans alder lever med angst og psykiske utfordringer. De tar med seg kamera ut i Oslos natteliv og begynner å filme. De vil møte folk som sliter.
Dørene åpner 19:00
Gratis inngang
Event på Facebook

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 29. september 2021 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rogalerret
Your Recently Viewed Pages