VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Rollespill: Keiserens Våpenhvile

Overview

Keiserens Våpenhvile er en laiv satt i DNFs Krigssaga univers. En laiv (også kjent som LARP) er en form for levende rollespill hvor alle deltakere spiller en tildelt karakter fra start til slutt. Det er ingen manus eller strengt planlagte hendelser, så du står fritt til å improvisere og skape din egen morro. Noen laiver varer over flere dager, men Keiserens Våpenhvile vil kun vare i noen timer. Arrangementet er nybegynnervennlig!

__________________

Representanter fra Imperia Astra og Stormalliansen møtes i felten for å diskutere en mulig våpenhvile. Krigen har kostet begge sider sårt; både imperiet og alliansen ønsker å bruke tiden framover på å samle styrker, og rydde opp i det politiske rotet som nå står foran dem. Likevel er det ingen enkel sak, møtet vil ha flere ampre krigere til stede, og ikke alle tjener på en verden uten strid...


PÅMELDING
Maks 20 deltakere, frist for påmelding er søndag 18. oktober kl. 23:59. Påmeldinger etter dette kan ikke garanteres rolle. Vi ber om at alle deltakere har betalt DNFs medlemsavgift før laivstart. Medlemsavgiften er på 100kr og kan betales til kontonr. 1503.21.00713. Marker betalingen med navn. Ta kontakt dersom du er usikker på din medlemsstatus.


Påmeldingsskjema: https://forms.gle/EmNsrZfZeg81ztRQ6

  • Last Updated: 02.10.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 24. oktober 2020 12:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rollespill: Keiserens Våpenhvile
Your Recently Viewed Pages