Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Romjulsblues på Buen kulturhus

Overview

Det er igjen klart for den tradisjonelle Romjulsbluesen. Som i fjor og året før og alle andre år, så er det dyktige lokale musikere som står på scenen denne kvelden og spiller opp for oss som vil ut og ha det litt gøy og svinge oss litt i romjula. I år er det to band som skal på scenen. Det er Blues Supply og Strandkilen Blandakor.
Blues Supply er godt kjent for de fleste og består av Jørn "Drumroll" Johanssen, Johan "Master Mechanic" Haugland, Kjetil "Red Tape" Reithaug, Richard "Professor" Paulsen. Mr "Master Mechanic" har fått julefri i år, men har skaffet en meget anerkjent vikar i Ivan "The Awesome" Sagebakken. 
Strandkilen Blandakor har tendens til å skifte navn jevnt og trutt, men akkurat nå har de samme navn som i sommer da vi ble godt kjent med gjengen under Sommerbluesfesten hvor de gjorde en meget god konsert ved Hestetroa. De som står på scenen romjulskvelden er Audun Garmann, Anja Garmann, Ida Garmann, Hans Svindland, Geir Klausen, Gunn Evy Hageland Børslid, og ikke minst Blueklubbens egen sjef Georg Veggeland!!!! 
Standkilen Blandakor starter moroa og Blues Supply avslutter. 

Børst støvet av bluesjakka og puss blueskoene og gjør deg klar!!!Vel møtt, vi gleder oss til en kveld sammen med dere!

  • Last Updated: 10.12.2018
Dates

lø. 29. desember 2018 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Romjulsblues på Buen kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad