Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Romjulsharaball med INGENTING og Heatseekers - AC/DC tribute

  • Nye Loen, Torlandsveien 10, Nærbø
  • 28. desember 2019 - 29. desember 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Lørdag 28. desember blåser vi liv i en gammel klassiker i Nærbø Idrettslag, nemlig romjulsballet. Men vi oppgraderer det til romjulsHARAball.

Lørdag 28. desember blåser vi liv i en gammel klassiker i Nærbø Idrettslag, nemlig romjulsballet. Men vi oppgraderer det til romjulsHARAball. Vi har fått selveste INGENTING med på å lage en heidundranes kveld. Her får dere sjansen til å danse og synge av litt juleflesk.
Vi har også fått med oss Heatseekers (AC/DC - tribute band) til å varme dere opp før Ingenting entrer scenen. Det blir en en kveld for dere som elsker rock n' roll.

Ingenting fra Austrått. Bandet som takket nei til MGP-Eurovision Song Contest, og Allsang på grensen var for så vidt heller ikke helt greien for dem. 
Ingenting fra Sandnes albumdebuterte for 25 år siden og er nå en ekte rockeinstitusjon. Rockebands av dette formatet finnes ganske enkelt ikke lenger, verken lokalt eller nasjonalt. Dette er bandet som har lært regionens unge menn å banne.

Ingenting er et fengende og voldsomt velspillende liveband, og med slagere som "Liden", "HIV positiv", "Gje faen i det" og "Salg i dag" snakker vi garantert allsang og hæla i taket.

Heatseekers - A Hard Rockin Tribute To AC/DC 
Siden 2001 har Norges råeste AC/DC-tributeband – HEATSEEKERS – framført sine hardtslående og ballesparkende versjoner av klassiske AC/DC-sanger, og befestet sin posisjon som Norges ledende AC/DC-tributeband.

Heatseekers spiller det beste av sangene fra både Bon Scott- og Brian Johnson-æraen. Bandet gjør AC/DC på sin helt unike måte, uten at de går for langt bort fra de originale mesterverkene.

Kjøp billetter nå for en kongekveld i romjulen i Nye Loen!
Aldersgrense 20 år.
Dørene åpner 20.00

  • Last Updated: 15.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 28. desember 2019 20:00 1:00

sø. 29. desember 2019 20:00 1:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Romjulsharaball med INGENTING og Heatseekers - AC/DC tribute
Your Recently Viewed Pages