Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kick Nattklubb & Scene

Romjulskonsert: Faber, Hugo, Sordal & RadioJam

  • Dronningensgate 8, Kristiansand S
  • +47 38028330
  • 28. desember 2016 - 28. desember 2016
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Akustiske instrumenter, sympatiske menn, trestemt sang, egne radiohits og klassiske coverlåter i ny drakt: En suksessoppskrift! 4.juledag på Kick gjentas den for 8. året på rad!

Erik Faber, Tom Hugo og Stein Roger Sordal er tre kompiser fra Kristiansand. Alle tre er soloartister og låtskrivere med suksesshistorier fra utlandet så vel som her hjemme, og skjebnen ville det til at stemmene deres passer ekstremt godt sammen. 8 år er gått siden første de første gang arrangerte konsert sammen i romjula, og romjulskonserten på Kick er blitt til en obligatorisk del av julefeiringa for mange. I år som i fjor har lysluggene satt sammen et knippe egne og andres sanger de digger å synge, og vil bli backet av sine mangeårige bandkolleger Tommy Jacksonville (trommer), Bjarne Lindblom Severinsen (bass) og Kenneth Silden (keys). Gjesteartister blir det også!

Erik Faber har vært borte fra rampelyset noen år, men hans hits fra 2000-tallet som «Not Over», «Yesterdays Call» og Marte Wulff-duetten «Racing» har stadig god rotasjon på norske radiokanaler. Tom Hugo ble kjent for radiolyttere i Norge med sommerhiten «Open Up Your Eyes» i 2011, og videre med MGP-melodien «Det er Du» fra 2013. Stein Roger Sordal har bakgrunn fra metall-bandet Green Carnation, og har gitt ut flere plater og gjort store festivaljobber med bandet «Sordal».

Billettpris: 250,-
Aldersgrense: 20 år.
Konsertstart: 21.00.

  • Last Updated: 23.11.2016
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
onsdag 28. desember 2016

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 37" N / 7° 59' 42" E
Romjulskonsert: Faber, Hugo, Sordal & RadioJam
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad