VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Ruben + Hedda Mae

  • Bergenhus Festning - Plenen, Bergenhus 13, Bergen
  • +47 55215060
  • 18. juni 2021
  •  /  18:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

To av landets mest spennende popartister, Ruben og Hedda Mae, spiller hver sin konsert på Plenen denne kvelden.
Ruben

Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges pophåp med over 300 millioner streams og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet. Ruben presenterte i vår oppfølgeren til den suksessfulle «Melancholic» med EP'en "Animosity".

Ruben er en ung, suksessfull artist fra lille Bjarkøy i Nord-Norge. I fjor vant han sin første Spellemannspris for «Årets Låt» med «Lay By Me» og hadde nylig et samarbeid med Alan Walker på låten «Heading Home». Med over 300 millioner samlet streams på låter som "Walls", "Lay By Me", "Power", "Burn Down This Room" og «Dear God», etableres Ruben sitt fotfeste sterkere og sterkere både i Norge og internasjonalt.

Hedda Mae

Bergens nye popkomet heter Hedda Mae. I fjor slapp hun sin debut-EP «Introducting Hedda Mae» som blant annet ble omtalt som «2020s friskeste popnykommer» av Dagens Næringsliv.

I 2021 gjør Hedda Mae seg klar for sin neste utgivelse i det som skal bli en EP-triologi, og første låt «Take It Or Leave It» er allerede ute!

Hedda og produsent/co-writer Benjamin Giørtz fortsetter å leke med det musikalske uttrykket og har re-oppdaget 90-tallet med inspirasjon fra artister som Justin Timberlake, Sugababes, Britney Spears og Nelly Furtado. Med fargerik popenergi, teft og groove, i det som er en unorsk og leken sjangerblanding, har hun med sitt band allerede bevist hva hun kan levere i fra en scene, og nå er tiden inne for å fortsette der hun slapp i 2020.

Det vil snart bli en umulighet å ikke både vite om og digge Hedda Mae!

«2020s friskeste popnykommer» DN
«...det er galskap at bergenske Hedda Mae fremdeles ikke er en stjerne» 5/6 VG
«Love it!» - The Independent
«The new nordic pop-sensation» - By:larm
«This is super cool» - Phil Taggart/BBC Radio 1

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten.

  • Last Updated: 08.06.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 18. juni 2021 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ruben + Hedda Mae
Your Recently Viewed Pages