Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Ruben

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 8. november 2019
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben hva enn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis. Med over 60 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» på «P3 Gull», og «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018, kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere.

Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50-lista og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams, og var kontinuerlig i den norske topp 100-listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge.

Med sin tredje singel, «Lay By Me», fikk han hele Skandinavias oppmerksomhet. Låta akkumulerte over 35 millioner streams og herjet listene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten, resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio-hit i Norge - Med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.

Med alle disse låtene og to nye, har han nå gitt ut «Melancholic», som samlet har over 100 millioner streams. Han har et eget unikt univers han gir lyttere plass i. Denne sommeren spilte han for tusenvis av fans på blant andre Stavernfestivalen, Palmesus og Malakoff.

Ny musikk er å vente i høst.

  • Last Updated: 16.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 8. november 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ruben
Your Recently Viewed Pages