Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Rui-jentene: "Spaden må gå jamnt"

Overview

Historien om de to små søstrene Ingerine og Gurine Schevenius, fra den lille plassen Rui på Dalen i Telemark, som fikk besøke kongen, var kjent og kjær i sin samtid, og fremdeles vekker den gjenklang hos mange. Bli med på et varmt møte med historien om de to søstrene som fant glede i de små ting.

Nøysomhet
Ingerine og Gurine fant glede i det enkle livet på Rui. Selv om de hadde midler til å gjøre arbeidet lettere, levde de etter fars filosofi om nøysomhet.
Hva er det vi moderne mennesker ikke klarer å se, men som de så klart og tydelig så, der de strevet og arbeidet oppe på sitt vakre, men akk så beskjedne Rui? Og hvordan blir to søsken formet av hverandre etter å ha levet et langt liv i tosomhet, og i gjensidig avhengighet?

Et varmt møte mellom Rui-jentene og publikum
I forestillingen får vi møte Ingerine og Gurine, og ta del i deres liv. Vi møter dem hjemme på Rui, i friskt samspill med publikum i salen, og får være med på den store reisen fra Dalen til Oslo. "Vårt ønske er å gi publikumet nært, varmt og ekte møte med Ingerine og Gurine, et møte fylt med humor, og til undring og ettertanke", sier damene bak forestillingen.

Med: Hæge Manheim og Inger Merethe Johnsen
Manus etter en idé av Inger Merethe Johnsen
Regi: Sylvia Salvesen

Peer Gynt-salen, unummererte plasser
Forestillingen varer omlag 60 minutter

  • Last Updated: 08.05.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ti. 16. oktober 2018 kl. 02:00 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rui-jentene: "Spaden må gå jamnt"
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad