Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger EIGERSUND

Rune Bjerga - Jubileumsforestilling - EKSTRAFORESTILLING

Overview

Rune Bjerga kommer til Egersund. I år er det 10 år siden komiker Rune Bjerga bestemte seg for å kaste seg utpå og leve som komiker på heltid.

Rune Bjerga kommer til Egersund. I år er det 10 år siden komiker Rune Bjerga bestemte seg for å kaste seg utpå og leve som komiker på heltid. – Jeg husker enda hvor sykt skummelt det var å ta det berømte steget ut i det usikre og den skumle og ukjente tåkeheimen, men for en utrolig reise dette har vært. Jeg er enormt ydmyk overfor dere alle som har hengt og henger med på det jeg gjør! Tusen takk folkens, sier Rune som vil feire de første 10 årene med jubileumsforestillingen "10 år på scenen". Det blir gjenhør med noen av de beste nummerne fra Runes 4 one-man-show: «Du verden», «Friminutt», «Jøye meg» og «Bjerga On Ice» og dessuten masse nytt stoff. Begge parodiene på "Gjert Ingebrigtsen" og "Ole Klemetsen" stikker innom. Videre lover han ikke å synge, gleder seg masse og håper å se mange av sine trofaste publikummere!

Varighet: ca. 1 time og 20 minutter
Ingen pause
Aldersgrense 20 år
ØL/VIN
Parkering: Betalt parkering i nærområdet.

  • Last Updated: 07.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 7. februar 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rune Bjerga - Jubileumsforestilling - EKSTRAFORESTILLING
Your Recently Viewed Pages