Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Røros

Russerevyen 2019

Overview

På med draktom, det e øvelse ti traktom! Russen kommer, og uka før martnan inntar de Storstuggu med brask og bram! Årets russerevy med tidenes største russekull på Røros blir en festlig forestilling i to akter med varierte innslag fra fjern og nær. Som seg hør og bør presenteres russens skråblikk på viktige hendelser i tiden vi lever i. Vi møter lokale skikkelser, men i en tid hvor Røros settes mer og mer på kartet internasjonalt, og impulser fra verden rundt oss til stadighet når oss her oppe på den forblåste vidda, vil mektigere figurer fra ute i verden også sette sitt preg på denne kvelden. Russen russter opp til festaften, for alt vi er og alt vi har, byr vi nå frem en serie med kortreist, økologisk humor i særklasse og lover at lattermuskelen virkelig skal få kjørt seg.

Trekk opp ankeret, sett kursen mot Storstuggu og sørg for å mobilisere krefter til lattermuskelen. Her kommer milleniumsbarna, her kommer russen! Regi: Stig-Arvid Leinum.

  

  • Last Updated: 28.12.2018
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

to. 14. februar 2019 19:00 21:00

fr. 15. februar 2019 19:00 21:00

lø. 16. februar 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Russerevyen 2019
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad