Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Stranda

Så ha ei god jul då - Tenorane og Steffen Horn

Overview

Det har vore mange ønske om ein tenorkonsert i kulturhuset. Her kjem nokre av dei beste! Kom du og å få inn litt god julestemning tidleg i desember! 

Tenorane ble dannet i 2011 og har allerede markert seg med flere TV-opptredener, senest i TV2´s God Morgen Norge, og har strålende høstet referanser og kritikker fra tidligere jobber. Repertoaret spenner fra kraftfulle tenorarier og musikalsanger, til folkeviser, The Beatles-låter og lystige populærsanger presentert på ein jordnær og humørfylte måte. Konseptet ønsker å forene musikalitet, humor og et ønske om å formidle den klassisk sang på en folkelig måte. Aasmund Kaldestad har mottatt Komiprisen for "beste nykommer", og vært musikalsk toastmaster ved HM Kongen sin 70-årsdag og åpningen av Operaen i Bjørvika. Henrik Hundsnes er en allsidig frilanssanger som har sunget innen de fleste sjangrer. Han er en etterspurt solist til opera så vel som kirkemusikalske verk, og show-produksjoner. Hallvar Djupvik er freelance innen operafaget. Han har gjestet de fleste operascenene i Norge, deriblandt den nye operaen i Bjørvika. Steffen Horn er ein av norges framste pianistar med kritikaroste kosertar i inn og utland. Han har holdt solokonserter i Praha, London, Warszawa, Moskva, Teheran og Berlin, og i 2004 turnerte han i Tyskland og Kina. Årets julekonsert blir regissert av Tore Nysæther. Nysæther har samarbeidet med Kvinner på randen og folkemusikkgruppen Fjøgl. Videre har han skrevet, regissert og vært scenografiansvarlig for Nordic Tenors forestilling Nytt Show i 2009, der ett nummer ble nominert som Årets nummer i Komiprisen 2010. Skrev teksten til forestillingen "Veggen", med musikk av Karoline Krüger, som vant Heddaprisen for beste barneforestilling 2012. Gjendiktet og dramatiserte suksessforestillingen "Rockeulven" for Den Nationale Scene i Bergen sammen med Solrun Iversen.

  • Last Updated: 17.07.2018
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 1. desember 2018 kl. 01:00 19:30 20:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Så ha ei god jul då - Tenorane og Steffen Horn
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad