Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Sånn er du - LIVE!

Overview

Sånn er du - LIVE! Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstest, du har hørt dem på P2, men nå har du mulighet til å se de live på Stavangeren!

Sånn er du - LIVE!

Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstest, du har hørt dem på P2, men nå har du mulighet til å se de live på Stavangeren!

Denne gangen er det Per Inge Torkelsen som intervjues og analyseres. Per Inge har på forhånd tatt en personlighetstest. Harald Eia og Nils Brenna går gjennom testens resultater på scenen foran publikum. Dette er da Per Inges aller første møte med testresultatene! De skal blant annet finne ut hva slags forhold han har til skam, hvordan han takler konflikter, evner til å konsentrere seg og hvor langt empatien strekker seg. I tillegg får man vite hvor Per Inge ligger på skalaen i forhold til andre profilerte mennesker som har tatt testen. Hvordan er han skrudd sammen? Og hva vil komme frem av testen?

Velkommen til en humoristisk, interessant, lærerik og garantert underholdende kveld på Stavangeren!
------
Harald Eia har laget TV-programmer som Lille Lørdag, Åpen post, Uti vår hage, Team Antonsen, Tazte Priv, Tre Brødre som ikke er brødre og Brille. I 2010 fikk Harald Fritt Ords Honnør for den populærvitenskapelige TV-serien Hjernevask. Samme året ga han ut boken bak tv-programmet - Født sånn eller blitt sånn. I 2012 gjorde Harald ny suksess med det kunnskapsbaserte humorprogrammet Brille. Han har óg gitt ut boken Brille – folk flest sover ikke nakne. Nå er Harald aktuell med nye sesonger av Brille på TVNorge.

Nils Brenna har sin faglige bakgrunn fra hovedfag i statsvitenskap og har i hele sitt yrkesliv jobbet med å kartlegge nordmenn. Først i NRKs analyseavdeling, deretter som analysesjef i VG og strategisk leder i reklamebyrået DDB. Etter det var han med på å starte TV-programmet Brille, der han fortsatt jobber. I tillegg er han programleder sammen med Harald Eia i radioprogrammet "Sånn er du" på NRK.

NB:
Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER: Ring 51843850

  • Last Updated: 10.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 13. februar 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sånn er du - LIVE!
Your Recently Viewed Pages