Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Sånn er du

Overview

Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstesten "big 5"

Sånn er du - LIVE!
Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstesten "big 5". Vanligvis hører du dem på P2, men nå har du mulighet til å se Harald Eia og Nils Brenna live på Varen!
Gjesten har på forhånd tatt en personlighetstest. Harald Eia og Nils Brenna går gjennom testens resultater med vedkommende på scenen foran publikum. Dette er da dennes aller første møte med testresultatene!
De skal blant annet finne ut hva slags forhold gjesten har til skam, hvordan den takler konflikter, evnen til å konsentrere seg, og hvor langt empatien strekker seg. I tillegg får du vite hvor hen ligger på skalaen i forhold til andre profilerte mennesker som har tatt testen.
Hvordan er han skrudd sammen? Og hva vil komme frem av testen?
Velkommen til en humoristisk, interessant, lærerik og garantert underholdende kveld på Randaberg Kulturscene!
------
Harald Eia har laget TV-programmer som Lille Lørdag, Åpen post, Uti vår hage, Team Antonsen, Tazte Priv, Tre Brødre som ikke er brødre og Brille.
I 2010 fikk Harald Fritt Ords Honnør for den populærvitenskapelige TV-serien Hjernevask. Samme året ga han ut boken bak tv-programmet - Født sånn eller blitt sånn. I 2012 gjorde Harald ny suksess med det kunnskapsbaserte humorprogrammet Brille. Han har óg gitt ut boken Brille – folk flest sover ikke nakne. Nå er Harald aktuell med nye sesonger av Brille på TVNorge.

Nils Brenna har sin faglige bakgrunn fra hovedfag i statsvitenskap og har i hele sitt yrkesliv jobbet med å kartlegge nordmenn. Først i NRKs analyseavdeling, deretter som analysesjef i VG og strategisk leder i reklamebyrået DDB. Etter det var han med på å starte TV-programmet Brille, der han fortsatt jobber. I tillegg er han programleder sammen med Harald Eia i radioprogrammet "Sånn er du" på NRK.

  • Last Updated: 06.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 20. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sånn er du
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad