Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Søknadsfrist Struktur i store tekster

  • Bakkegata 1A, Trondheim
  • 21 09 57 70
  • 5. oktober 2017
  •  /  0:00
  •  /  Price 18
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hvordan kan man organisere en kompleks og omfattende tekst? Hvilke valg er nødvendige for at boka skal bli bra?

Dette er et kurs for deg som er i gang med skjønnlitterær skriving og som ønsker å videreutvikle deg. Du lærer å holde oversikt over større litterære tekster, enten det er prosa eller lyrikk, og du får grundig tilbakemelding på din egen tekst. Kurset ledes av romanforfatter Kristin Ribe.

På kurset vil det undervises i teori om sammenheng i tekster. Eksempler fra ulike forfatteres verker vil bli presentert og diskutert, i tillegg til strukturer i andre kunstformer (musikk og kunst). Det blir satt av lang tid til den enkelte deltakers skriveprosjekt, samt veiledning i hvordan man holder oversikt over større litterære tekster underveis i prosessen. Det forventes at deltakerne deler både tekstutdrag og prosjektbeskrivelser.

Dette er et eksklusivt kurs med plass til kun 8 deltakere. På den måten kan deltakerne få best mulig og dyptgående hjelp til sine prosjekter.

Praktisk informasjon
Tidspunkt: Lørdag 21. og søndag 22. oktober, lørdag 4. og søndag 5. november 2017.
Kl. 11–15 alle dager.
Sted: Norsk Forfattersentrum, Bakkegata 1A, Trondheim
Kursavgift: 4000/3500 (student og honnør).

Søknad
Skriv et par linjer om deg selv, fullt navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer (du må melde fra om du er student eller pensjonist for å få rabatt). Søknaden skal inneholde 6–10 sider tekst pluss en halv side med beskrivelse av prosjektet. Det er ingen aldersgrense på kurset.
Send til: ingrid@forfattersentrum.no
Søknadsfrist: torsdag 5. oktober
Svar på søknad: 10. oktober

Om kurslederen
Kristin Ribe (f. 1972) har lang erfaring som skrivekursleder. Hun har utgitt seks romaner på Forlaget Oktober, og fikk Bokhandelens store forfatterstipend for romanen Syn (2010). Hun har skrevet hovedoppgave om komposisjon og om hva som skaper sammenheng i større litterære tekster. Hennes nyeste roman er /Lyte/. Ribe har vært fylkeskunstner i Sør-Trøndelag.

  • Source: Trondheim Events
Dates

tors 5. oktober 2017 0:00

See All
Søknadsfrist Struktur i store tekster
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad