VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Søndagsbarn: God natt, Herr Dukkemann

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 29. november 2020
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han tenker på mye rart, finner på mye snålt, og skulle han ikke hatt en god venn? En kveld kommer det et besøk som herr Dukkemann ikke synes passer særlig godt. Men kanskje er besøket akkurat det han trenger?

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han tenker på mye rart, finner på mye snålt, og skulle han ikke hatt en god venn? En kveld kommer det et besøk som herr Dukkemann ikke synes passer særlig godt. Men kanskje er besøket akkurat det han trenger? Gjennom denne ordløse og følsomme dukkeforestillingen, tar Skromlehjulet Figurteater opp aktuelle tema som vennskap, ensomhet og om det å være annerledes. 
Anbefalt fra 3 år.
Møteplassen, 1. etasje
Gratisbilletter legges ut en uke før arrangementet.

Smittevernstiltak høsten 2020:
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for covid-19-utbruddet, med tanke på smittevern og sporbarhet. På bakgrunn av dette vil Søndagbarn ha mindre kapasitet enn normalt, og en voksen pr. familie må registrere seg med navn og kontaktinformasjon når billetter bestilles. Vi legger til rette for at familier sitter sammen, med anbefalt avstand til andre kohorter. Foreldre må holde sin familie samlet før, under og etter arrangementet, og holde god avstand til andre familier gjennom hele besøket.

  • Last Updated: 01.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 29. november 2020 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Søndagsbarn: God natt, Herr Dukkemann
Your Recently Viewed Pages