VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Søndagsbarn: Sakprosafestivalen: Dovendyret og sommerfuglen

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 22. november 2020
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I regnskogen lever et merkelig dyr, som henger opp-ned nesten hele livet og som lever av blader med så lite næring at det ikke orker noen verdens ting. Hils på dovendyret, sannsynligvis verdens roligste og hyggeligste villdyr. Men visste du at det bor et annet dyr i pelsen til dovendyret?

I regnskogen lever et merkelig dyr, som henger opp-ned nesten hele livet og som lever av blader med så lite næring at det ikke orker noen verdens ting. Hils på dovendyret, sannsynligvis verdens roligste og hyggeligste villdyr. Men visste du at det bor et annet dyr i pelsen til dovendyret? Og at både dette bittelille dyret og dovendyret trenger hverandre for å overleve? Bli med, når forfatter og professor Anne Sverdrup-Thygeson leser og forteller fra boka si.
I samarbeid med Sakprosafestivalen.
Anbefalt fra 3 år.
Gratisbilletter legges ut en uke før arrangementet.

Smittevernstiltak høsten 2020:
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for covid-19-utbruddet, med tanke på smittevern og sporbarhet. På bakgrunn av dette vil Søndagbarn ha mindre kapasitet enn normalt, og en voksen pr. familie må registrere seg med navn og kontaktinformasjon når billetter bestilles. Vi legger til rette for at familier sitter sammen, med anbefalt avstand til andre kohorter. Foreldre må holde sin familie samlet før, under og etter arrangementet, og holde god avstand til andre familier gjennom hele besøket.

  • Last Updated: 01.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 22. november 2020 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Søndagsbarn: Sakprosafestivalen: Dovendyret og sommerfuglen
Your Recently Viewed Pages