Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

Sønn av Synd

  • Kongshaugveien 32, Sola
  • +47 51653480
  • 11. januar 2019 - 13. januar 2019
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Unge SPOR gir deg jubileumsforestillingen Sønn av Synd. Mord, mafia og lidenskap er stikkord for denne spennende og medrivende musikalen skrevet av Iren Førland og Peder Erga.

Unge SPOR gir deg jubileumsforestillingen Sønn av Synd

Mord, mafia og lidenskap er stikkord for denne spennende og medrivende musikalen skrevet av Iren Førland og Peder Erga. De har valgt å besøke historien hvor deres samarbeid startet for å feire Unge SPOR sitt 10-års jubileum. Sønn av Synd ble satt opp i 2012 med stor suksess, og i helt ny drakt serverer vi nok en gang denne etterspurte musikalen.  
Bli med inn i Don Carlo Bertoni sin episke verden av lidenskap, italiensk mafia, korrupsjon, skjønnheter og henrivende karakterer. Vi følger Dominic Bertoni, sønn av Synd, i hans kamp for å finne mening og verdi i alt det grimme i hans liv som Don Carlos arving byr på. Han har nesten gitt opp, men så faller en ung og mystisk pike i armene hans. Bokstavelig talt. Det eneste problemet er at nok en gang står hans mektige og usympatiske far, Don Carlo Bertoni, i veien.  
I et nett av korrupte politikere, ulovlig sprit, løgn, svik, bedrag og intens lidenskap lærer vi at det er flere en Dominic som ser sin far som en byrde… 
Sønn av Synd gir deg en rå og uforglemmelig opplevelse. En musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hat, humor og karakterer rett fra mafiaens gullalder i Chicago. 
Vi gir dere storslåtte "broadway" numre og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve. Selv de som ikke foretrekker musikalforestillinger vil trives i vår verden. 


Anbefalt aldersgrense er 7 år
Musikalen har premiere 11.januar 2019 i Sola kulturhus 

Arrangør: Sola kulturhus og Unge SPOR

Varighet: ca 2 timer med pause 

  • Last Updated: 23.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 11. januar 2019 18:30 20:30

lø. 12. januar 2019 18:30 20:30

sø. 13. januar 2019 18:30 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sønn av Synd
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad