Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sahg og Magick Touch på Stereo

SAHG OG MAGICK TOUCH PÅ STEREO

Heavy all night long!
Lørdag 1. juni inviterer Sahg og Magick Touch til bergensk riff-rulett! Dette er treffsikker hardrock på høyt volum og med lavt tyngdepunkt.

Høsten 2023 ga Sahg ut deluxe-utgava av sitt nye album 'Born Demon', som inkluderer konsertopptak av fire av låtene fra det nye albumet. I tillegg til mange låter fra 'Born Demon' har Sahg gravd opp gamle skatter fra sine tidlegere album som ikke har sett dagens lys på svært lang tid.

Magick Touch ga i 2023 ut sitt fjerde album, til svært gode anmeldelser:

"Magick Touch demonstrerer på 'Cakes & Coffins' at de er et uhyre undervurdert band i den norske tradmetall-floraen, og skivas fire-fem beste låter hører hjemme på enhver grill/festivalspilleliste som tar seg selv noenlunde seriøst. Bergen virker fast bestemt på å sementere sin rolle som landets fremste leverandør av oppdatert oldtidsmetall – en sak som mottar betydelig drahjelp av den nyeste skiva til Magick Touch.» (metallurgi.no)

«Bård «Heavy» Nordvik, HK Rein og Christer Ottesen har en helt unik evne til å kverne ut riff og melodier som er så gode at man nesten ikke kan tro at ingen andre har laget dette før dem. Hvor mange originale, gode riff er det egentlig mulig å presse ut av et par grunnleggende skalaer?» (Bergens Tidende)

Her er det berre å spenne på seg naglebeltene og gjøre seg klar for en aften med deilig Heavy Metal!

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt