VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Same tid neste veke? Samtaler med Thorvald Steen

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 20. september 2020
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Thorvald Steen har et langt forfatterskap bak seg, som tok en ny vending høsten 2013. En fjern slektning fortalte at Steen bar på den samme arvelige sykdommen som en ukjent onkel. Dette vendepunktet førte til romanene Det hvite badehuset og Det siste fotografiet. 
Mette Karlsvik har møtt Steen jevnlig de siste årene, og møtene har blitt til boka Same tid neste veke? Samtaler med Thorvald Steen. Her utforsker de temaer som familiehemmeligheter, skam, menneskeverd, teknologi og psykiatri, og hvordan skjønnlitteraturen kan hjelpe oss å forstå verden rundt oss. Møt de to forfatterne i samtale om sin nye bok. 

Informasjon fra Kapittel om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:  
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.  

For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.   
Festivalpass gir gratis adgang til alle arrangementer forutsatt ledig plass, men festivalpassholdere må likevel reservere plass til alt de skal delta på. Plassreservering er gratis, med unntak av enkelte eksterne arrangementer der gebyr kan forekomme.  
På grunn av avstandsregelen har vi i år redusert publikumskapasitet, og vi ber publikum om å vise hensyn og ikke reservere flere billetter enn det som skal benyttes, for at flest mulig få plass på arrangementene.   
Endringer i programmet som følge av COVID-19 må påberegnes og vil ikke bli kompensert for, men blir arrangementet avlyst, vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.  
Alle ansatte og frivillige på Kapittel er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer vårt publikum til å gjøre det samme.  

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 20. september 2020 13:00 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Same tid neste veke? Samtaler med Thorvald Steen
Your Recently Viewed Pages