VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Samuel Ljungbladh & Stavanger Gospel Company

  • St Petri kirke, Nytorget, Stavanger, Norway, Stavanger
  • 9. mai 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

CompanyGospelmusikken og jazzmusikken er nært beslektet. Mange av jazzmusikerne/-sangerne - spesielt fra USA - har sine røtter i gospelmusikken. Sjangerne har også mye til felles. Improvisasjon, dynamikk og et variert og mangfoldig rytmisk og harmonisk spekter er viktige bestanddeler i både gospelen og jazzen.
De fleste jazzfestivaler har gospelutøvere på artistlista, og endelig er det tid for egen gospelkonsert og samarbeid  Maijazz og Stavanger Gospel Company.  Sammen henter de hele Skandinavias gospel-/soulkonge - Samuel Ljungbahd. St. Petri kommer virkelig til å svinge. Her blir det både fart og balsam for sjelen, alt framført av Samuel Ljungblahd, Stavanger Gospel Company og musikere. Dette er topp internasjonal klasse.
Samuel Ljungblahd er en vel renommert gospel-/soulsanger fra Sverige. Har sunget på utallige scener og TV-produksjoner rundt omkring i Skandinavia, samt USA. Mange fikk øynene opp for ham da han sang avslutningsnummeret under kronprinsbryllupet i Sverige i 2015. Foruten å ha en fantastisk stemme, har han en enestående evne til å skape liv og god stemning. Samuels forbilder er bl.a. Stevie Wonder og Donnie Hathaway.
Stavange Gospel Company er et stort gospelkor fra Stavanger. Gjennom sin 23-årige historie, har de samarbeidet - både i forbindelse med konserter og innspillinger - med en rekke nasjonale og internasjonale toppartister og Grammyvinnere. Julen 2018 opptrådte de bl.a. med Mariah Carey under hennes egen julekonsert. Stavanger Gospel Companys har solister i toppklassen som man vil få høre flere av dem denne kvelden.
Sammen med flotte musikere, vil Samuel Ljungblahd og Stavanger Gospel Company gi publikum en uforglemmelig opplevelse i nydelige St. Petri. Liker du gospelmelodier med trøkk, deilige ballader eller soul-låter med herlig energi? Da blir dette kvelden for deg.
 
Samuel Ljungblahd vokal
Keyboards: Atle Hundsnes og Trond Tellefsen , Bass: Karl-Dag Kjosavik, Gitar: Aril Schøld, Trommer: Espen MangenCASH FREE
MaiJazz er CASH FREE. Alt billettsalg kun med kort betaling. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nettet på forhånd.

  • Last Updated: 03.05.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 9. mai 2021 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Samuel Ljungbladh & Stavanger Gospel Company
Your Recently Viewed Pages