VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Samuel og bestefar

Overview

I foredraget «Samuel og bestefar» kan du vente deg en morsom og inspirerende tone mellom to som er blitt hverandres aller beste venner: Samuel Messie og bestefar Arne Ulvolden. Dette er om kunsten å leve, livsmestring og om den indre 18-åringen. Om nysgjerrighet og undring over dette store livet og mulighetene man har om man bare velger å se! Foredragsholder Samuel Massie er kjent for sine reiser med sin bestefar og TV-serien «Samuel og bestefar». 

Da Samuel gikk på folkehøyskole møtte han Jarle Andhøy. To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors på seilskuta «Berserk» med kurs for Sydpolen. Da skuta og tre av kameratene forsvant, ble livet igjen snudd på hodet for 18-åringen. Han skrev boken «Hold Fast!» i 2014.

Samuel klarte å snu det negative i livet sitt til noe positivt og den siste tiden har han fått mest oppmerksomhet for det rørende og populære programmet «Samuel og Bestefar». Sammen med sin evigunge og kreftsyke bestefar Arne Ulvolden drar Samuel på fantastiske eventyr verden rundt der motivasjon, engasjement og livsglede står i fokus. På tross av motorhavari, nesten kidnapping, fallskjermhopping og mye mer er det en vellykket reise for de to.

Bestefar sine drømmer ble utgangspunkt for at Samuel bestemte seg for å oppfylle disse. Foredraget forteller om kunsten å leve, livsmestring og om den indre 18-åringen, om nysgjerrighet og undring over dette store livet som kanskje begynner å nærme seg slutten. Hvordan velger man å leve, selv om jeg er plaget av sykdom? Vi har ofte flere valg enn vi tror.

Billettpris:
Kr 320

Arrangør: Lie bydelshus

  • Last Updated: 29.06.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ti. 20. oktober 2020 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Samuel og bestefar
Your Recently Viewed Pages