Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sanger fra hjertet - Elisabeth Andreassen og Fredrik Amadeus

Mer info

Velkommen til en uforglemmelig aften fylt med vakre toner og hjertevarme fremførelser! Søndag 1. september 2024 inviterer vi deg til konserten "Sanger fra hjertet", hvor du får oppleve magiske øyeblikk med Fredrik Amadeus og Elisabeth "Bettan" Andreassen.

Fredrik Amadeus, den unge sangsensasjonen fra Nord-Odal, har allerede rukket å imponere det norske folk med sin store stemme og særegne uttrykk. Etter å ha nådd finalen i "The Voice" på TV2 i 2023, har Fredrik tatt landet med storm. Han beskrives som «en gammel sjel i en ung kropp» og har tidligere sunget med kjente artister som Rein Alexander og Anita Skorgan.

Elisabeth Andreassen, kjent som Bettan, er en av Norges mest elskede og respekterte artister. Med en imponerende karriere som strekker seg over fire tiår, har hun vunnet publikums hjerter med sin kraftfulle stemme og varme personlighet. Bettan har representert både Norge og Sverige i Eurovision Song Contest flere ganger, og hennes allsidighet som artist har gjort henne til en folkekjær skikkelse både på TV, i teater og på konsertscener.

Med seg på denne spesielle kvelden har de de talentfulle musikerne Tarjei Nysted og Petter Anthon Næss, som med sine ferdigheter vil løfte opplevelsen enda høyere.

Konserten vil by på en perfekt blanding av kjente og kjære sanger, fremført med sjel og lidenskap. "Sanger fra hjertet" lover en musikalsk reise som vil berøre ditt innerste, med to av Norges mest unike stemmer i skjønn forening.

Sikre deg billetter til en kveld fylt med musikalsk magi og uforglemmelige øyeblikk. Vi gleder oss til å dele denne spesielle kvelden med deg!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:30

Varighet : 75 min

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside

Sist oppdatert: 06/19/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt