Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Sanger om et liv - Tore Strømøy og Reidar Brendeland

Overview

Bli kjent med artisten og låtskriveren Reidar Brendeland fra Vestlandsfanden når Tore Strømøy intervjuer han på Ogna Scene.

Tore Strømøy presenterer artisten Reidar Brendeland fra folk-rock bandet Vestlandsfanden i en akustisk konsert. Den gode samtale og de originale visene står i fokus. Sammen med musiker(e) blir visene og historiene bak presentert på en ny og spennende måte. Dette er en direkte tv-sending uten kamera.

Tore Strømøy ønsker å vise frem kvalitetene i Reidar Brendeland sine arbeider. «Plukka plommer i Hardanger» og «For livets glade gutter går solen aldri ned» er bare to av mange hundre viser Reidar Brendeland har skrevet. Mangfoldet, bredden, originaliteten i hans produksjon kommer best frem i en naken akustisk fremførelse. Reidar Brendeland hører hjemme i norsk rocks førstedivisjon. Konsertene vil vise frem en låtskriver som er blant de beste i landet.

Reidar Brendeland er en visedikter som til nå har vært godt gjemt. Dette ønsker Tore Strømøy å gjøre noe med. Nå skal visene og tekstene bli presentert i sin originale form, slik de ble laget. Hvordan og hvorfor de ble skrevet. Tore Strømøy skal intervjue "på direkten"og få formidlet hva Reidar Brendeland står for. Og det er mye.

Her blir tema som skyld og skam, behandlet med samme respekt som gudstro og frelse. Her får en høre friske historier fra gutta på gulvet. Promillekontroll sammen med en kjent visesanger. Arbeidsmenn og kvinner som drifter vårt velferdsamfunn, turnéhistorier fra Hong Kong, boreplattformer og Svalbard. Dette er en mann som har opplevd mye og blitt kjent med,alle lag og alle fag i folket. Jeg garanterer mang en god latter, smiler Strømøy. Reidar Brendeland har besøkt de fleste forsamlingslokaler i Norge. Tore Strømøy får Reidar Brendeland til å fortelle fra et 40 år langt turnéliv med en sjelden glød, varme og empati. Ofte med glimt i øyet, spissformulert, men med omtanke for de svake.

En direkte TV-sending uten kamera.

  • Last Updated: 14.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 27. april 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sanger om et liv - Tore Strømøy og Reidar Brendeland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad