VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Sanger om glede og fred

Overview

Denne kvelden får du et etterlengtet avbrekk i julegavehandelen når Torun Eriksen og Frøydis Grorud tar med seg noen av landets beste jazzmusikere for å gi oss «sanger om glede og fred».

Skiensartistene Torun Eriksen og Frøydis Grorud ville lage en annerledes juleplate. De ?kk med seg to av sine store helter; Bjørn Kjellemyr på bass og Bjørn Klakegg på gitar. Kvartetten dro til Klakeggs gård, rigget opp i stallen og spilte inn et neddempet og vakkert album på norsk, med nye og gamle, kjente og ukjente julesanger i skjønn forening. Albumet «Sanger om glede og fred» kom ut i 2010 på Jazzland Recordings.

Her ?nner du blant annet tradisjonelle «Deilig Er Jorden», «Jeg synger Julekvad» og «Det Lyser i Stille Grender», side om side med «Karl-Bertil Jonnsons Julafton», «Elv» Eriksens norske oversettelse av «River» (Joni Mitchell), og hennes egen originale «Vente På Jul».

I år feirer Sanger om glede og fred 10-års jubileum og markeringen legges naturlig nok til Skien og Ibsenhuset, stedet hvor Frøydis og Torun har gjort sine første konsertopptredener sammen. 

Billettpriser:
Ordinær: 350
Studenter og elever ved Skien videregående skole: 100

  • Last Updated: 13.08.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ti. 1. desember 2020 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sanger om glede og fred
Your Recently Viewed Pages