Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sara Fjeldvær // Konsert

Mer info

Sara Fjeldvær med band besøker Ungdommens Hus Røros på sin plateslipp-turné! Heldige er vi som får oppleve disse fantastiske musikerene i konsert-form! Nyskiva kan selvfølgelig kjøpes på konserten.

Hennes lenge ettertraktede andre album "Stars" kommer 9. februar 2024, de første låtene kan du høre her: https://orcd.co/meanttolove

https://www.sarafjeldvaer.com

-------

Ungdommens Hus Røros
Onsdag 3. april kl. 20.00 (dørene åpner kl. 19.30)
Gratis for alle under 18 år
Voksenbillett:
https://ungdommenshus.hoopla.no/event/sarafjeldvaer-konsert

-------

Singer-/songwriter Sara Fjeldvær er en av de mest spennende stemmene på den skandinaviske alternative popscenen. Hun har vist seg som en dyktig live-artist de siste årene (by:Larm, Pstereo, Moldejazz, Trænafestivalen) og ble i 2023 nominert til årets stjerneskudd under by:Larm og vinner av årets NOPA-stipend.

"Dette er helt klart en låtskriver som viser råhet og nerve, og som i tillegg besitter stemmen til å formidle både nært, sårt, stort og følelsesladd. Vi er sikre på at dette er en låtskriver som vil trollbinde et stort publikum i årene fremover" skriver NOPA.

Fjeldværs kombinasjon av folk, jazz, pop, rock og americana kan være vanskelig å plassere, men låtskrivingen er nyansert, modig og intim, karakterisert med varm instrumentering av hennes distinkte band.

Sara Fjeldvær - vokal
Amund Storløkken Åse - vibrafon, mellotron
Johannes Konstad Brevik - gitar
Alexander Riris - bass
Øyvind Leite – trommer

https://www.facebook.com/fjeldvaersara
https://www.instagram.com/sarafjeldvaer/

Sist oppdatert: 12/06/2023

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt