Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Sarah Camille

Overview

Sanger, poet og forteller i en konsert om nærhet, avstand, ro og bevegelse.

Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum. Hun er født i Paris, oppvokst i Oslo, med røtter fra Martinique på mors side og Stavanger på fars side.  
Også kunstnerisk flyter Sarah fritt og lett mellom mange verdener: Hun har lenge drevet med poesi, og i 2011 ble hun norgesmester i poesislam. Hun har medvirket som forteller og tekstforfatter i flere scenekunstprosjekter og var i høst aktuell med ny dramatikk på Kilden teater og konserthus i Kristiansand.  
Musikken har etter hvert fått stor plass i Sarahs arbeider. Albumet Spor av dråper og røde nebb fikk Spellemannsprisen for beste barneplate i 2020, og i oktober kom hun med platen Vingeslag, som henvender seg til voksne. Temaene går fra fugleperspektivet til det nære og personlige, og språkene blandes med tekster på norsk, fransk og kreolsk.

Tekstene er fulle av lekenhet, rytme og flyt; men også alvor og melankoli, og musikkstilen ligger i grenselandet mellom visesang, folk og verdensmusikk. Med en myk og nær vokal formidles vakre melodier og innholdsrike tekster i et gjennomsiktig og minimalistisk lydbilde. Med seg på denne konserten i Kulturhuset har hun en nydelig bukett av musikere som beveger seg i et musikalsk landskap uten grenser.

«Sarah Camille er en sterk historieforteller som fortjener å bli lytta til – ofte og lenge.»  – NETTAVISEN
Foto: Kristin Aafløy Opdan

  • Last Updated: 24.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 30. mai 2022 22:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sarah Camille
Your Recently Viewed Pages