Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

SAUROPOD + Lazy Queen

Overview

SAUROPOD
Oslo-trioen spilte på ett og samme år Øya og By:larm uten å ha gitt ut musikk. Da var debutalbumet "Roaring at the Storm" veldig velkomment året etter, og de har siden den gang utvidet horisonten kraftig, med flere lange Europa-turneer og utenlandske festivaler.
Deres høylytte og hyperaktive punk/tradrock/grunge-blanding har blitt svært godt mottatt, enten på knøttsmå tyske rockeklubber eller foran nærmere 3000 mennesker på fransk bransjefestival. Nå har de signert med Propeller Recordings (Sløtface, Highasakite, Amanda Tenfjord mm), og har allerede begynt å slippe singler til første EP, som er å vente i august 2018.

Sauropod er også kjent for å være et enormt bra liveband, og gjorde strålende figur da de var med på Sløtface's norgesturné i mars 2018, som også svingte innom RiP, og markerte seg dermed igjen som et band å regne med på norske scener!

"This is so different to anything I've heard recently, the contrasts between thunderous guitars and sugary vocals at the end are just brilliant" -nordicmusicreview om "I know where you've been", som kom ut i april 2018.

"It's an absolute whirlwind of energy, a real triumph" -Clashmusic.com om "Never on Time" sept 2017.

Jonas Røyeng: gitar, vokal
Kamilla Waal Larsen: bass, vokal
Jørgen Apeness: trommer

LAZY QUEEN
Lazy Queen spiller høyt, veldig høyt, med et usedvanlig energinivå, hvor band og publikum har en tendens til å befinne seg like mye på scenen som på gulvet. I sounden går det melodiske og det støyete hånd i hånd, og passer like godt for 90-tals nostalgikere som for tilhengere av dagens trender innenfor garasjerock, post-punk og punkrock med band som FIDLAR, Shame, Wet Dreams, Honningbarna, brenn, together PANGEA og PUP

18 år leg plikt.

Dører åpner 21.00
Lazy Queen kl 22.00
Sauropod kl 23.00

  • Last Updated: 28.08.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 5. oktober 2019 21:00 2:00

sø. 6. oktober 2019 21:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SAUROPOD + Lazy Queen
Your Recently Viewed Pages