Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland SKIEN

Scheen Jazzorkester

Overview

Scheen Jazzorkester inviterer til feiring! Orkesteret fyller 10 år i 2020, og kan se tilbake på en rikholdig katalog med sterke utgivelser som har blitt meget godt mottatt av en samlet norsk og internasjonal presse. Scheen Jazzorkester har hele syv utgivelser bak seg, og alle inneholder originalskrevne bestillingsverk gjort hovedsakelig av bandets egne medlemmer. Denne måten å jobbe på har vært avgjørende for utviklingen av orkesterets kunstneriske uttrykk, og har også resultert i at Scheen Jazzorkester i dag representerer Sørnorsk Jazzsenter som et av de fem profesjonelle store ensemblene i Norge.

Denne jubileumskvelden får vi servert et nøye utvalgt program basert på bandets tidligere prosjekter, og man vil hele veien få musikken servert av et formsterkt ensemble som utviser ensemblespill av internasjonal klasse!

Scheen jazzorkester er et profesjonelt prosjektbasert ensemble med base i Grenland/Telemark, Norge. Orkesteret er et av fem nasjonale jazzensembler med tilknytning
til de regionale jazzsentrene. Med et sterkt regionalt fokus, og samarbeid med Sørnorsk Jazzsenter har de etablert seg som en viktig institusjon med et nasjonalt nedslagsfelt.

Blant orkesterets faste medlemmer finner vi bl.a. Audun Kleive, Rune Klakegg, Guttorm Guttormsen, André Kassen og Thomas Johansson. Resten av bandet er musikere med
forskjellig bakgrunn, både klassiske utøvere og jazzmusikere. Sterke solister og sterke ensemblemusikere som sammen utgjør en kreativ og interessant helhet.

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:

Ordinær: 250 / Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200 / Studenter: 100

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 17. april 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Scheen Jazzorkester
Your Recently Viewed Pages