Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

SCHOOL OF ROCK - 25/4 KL. 18:00

Overview

Originaltittel: School of Rock. Regi: Richard Linklater. USA, 2003. Engelsk tale, norsk tekst. Aldersgrense: A. Format: 35mm. 1t 49min.
Uma Morelia presenterer School of Rock

Dette er filmen som satte i gang mitt kick for å spille i band. Da jeg så den som 10-åring, drømte jeg om å få en vikar som Dewey Finn, og kicket ble forsterket som bare det! Jeg kunne ikke tro at de barna aldri hadde spilt et instrument før, og så var de så flinke? Da var det håp for meg også! Det var nok ikke denne filmen alene som fikk meg til å melde meg på basskurs og bandkurs hos AKKS (Aktive kvinners kultursenter) et par år senere, det som startet alt for meg, men den ga meg i alle fall håp og et litt (overfladisk) innblikk i bransjen.

Uma Morelia Bustos Reksten (f. 2004) er bassist i det altrockbandet Of All Things. De slapp nylig to singler til strålende kritikk, og det ventes en EP til våren. Hun er også aktiv i andre prosjekter, som folkemusikkbandet Godlynt og i trioen Pingus Trio.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 25. april 2023 18:00 19:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SCHOOL OF ROCK - 25/4 KL. 18:00
Your Recently Viewed Pages