Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

SCHUMANN KLAVERKVARTETT

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 17. mars 2019
  •  /  17:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det blir mesterlig kammermusikk med pianisten Jan Gunnar Sørbø og strykere fra Stavanger symfoniorkester. Etter å ha gjort suksess på Utstein kloster i 2017 og 2018, gir den internasjonale kvartetten nå seg i kast med Robert Schumanns klaverkvartett i ess-dur. Dette er et av kammermusikkens høyest skattede verk og byr på en cello-solo av både ulidelig skjønnhet og grenseløs sårbarhet. Samtidig rommer dette verket både spøkefulle sider og en febrilsk uro, sistnevnte kan forstås i lys av komponistens tidvis kaotiske sinnsliv. Med en kombinasjon av et fremragende verk og lidenskapelige musikere kan dette bli en musikalsk begivenhet av det helt store slaget!

Utøvere:

James Herstatt (bratsj), Mari Poll-Novakovic (fiolin), Liv Opdal (cello), Jan Gunnar Sørbø (klaver)

Om ensemblet:

Stavanger klaverkvartett ble startet av pianisten Jan Gunnar Sørbø i 2017, og består foruten initiativtageren av fremragende strykere fra Stavanger Symfoniorkester. Gruppen spiller jevnlig konserter og har høstet stor begeistring for dere fortolkninger av Brahms' og Schumanns klaverkvartetter. Våren 2019 turnerer de med støtte fra Rogaland fylkeskommune. Medlemmene er alle aktive som solister, orkestermusikere og kammermusikere.

  • Last Updated: 31.01.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

sø. 17. mars 2019 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SCHUMANN KLAVERKVARTETT
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad