Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Sebastian Zalo

Overview

Det dukker ikke opp mange som Sebastian Zalo på en generasjon. 18 år gammel slutter han på skolen for å lage musikk. Sangene hans er historie. Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det såre med det selvsikre, som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Zalo er målrettet og hardtarbeidende, og overrasket ingen (ikke en gang seg selv) da han ble nominert til både P3 Gull for "Årets nykommer" og Spellemannprisen for "Årets gjennombrudd" i 2020.

Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i "De neste" i beste sendetid på NRK1. Zalos tolkninger av Lene Marlin (Uten deg) og Sondre Lerche (Toveis monolog) gir fortsatt rykninger i dansefoten og gåsehud på armen. Siden Sebastian Zalo debuterte i 2017 har han produsert en enorm mengde musikk.

Debutalbumet RTRO//SPKT fra 2020, som blant annet inneholder en duett med Odd Nordstoga, ble raskt fulgt opp med en EP i 2021. 24 år gammel har han bevist at han er en av sin generasjons fremste formidlere og underholdere. Resten er musikkhistorie - klar til å skje.

Dørene åpner kl. 20.00 Konsertstart kl. 21.00 ID: 18

  • Last Updated: 07.12.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 28. januar 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sebastian Zalo
Your Recently Viewed Pages