Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre STRANDA

Selvportrett

Overview

Et portrett av en kunstner og et portrett av en dødelig sykdom. Lene Marie Fossen er en fotograf i verdensklasse som lider av alvorlig anoreksi. Hun har et unikt prosjekt. Hun ønsker å avkle sykdommen, vise den frem i all sin skrekk. Eksponere skammen, konfrontere sykdommen, bryte dens regler for å overleve. Fotokunsten hennes er rå, naken og ærlig. Gjennom Lene Maries egne bilder vil vi få en unik tilgang til hvordan det er å leve med sykdommen. Bildene hennes er en viktig del av filmen, de er på vei ut i verden, kjente gallerier ønsker å stille dem ut. Lene Marie har alltid hatt en indre glød som hun skaper fra, uansett motgang. Men det siste året har hun opplevd at tiden er i ferd med å renne ut.

SELVPORTRETT er en film om kunstens og overlevelsens kraft, men den reiser også viktige spørsmål om hvilken behandling en som lider av alvorlig anoreksi trenger. Publikum får møte en usedvanlig jente i en rå og poetisk film hvor livet skal velges eller velges bort. Trailer: https://youtu.be/8YAV5PTtubU&rel=0

  • Last Updated: 07.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 24. januar 2020 18:30 19:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Selvportrett
Your Recently Viewed Pages