Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Seniorkino i Buen

  • Havneg. 2, Mandal
  • +47 97514913
  • 20. november 2018 - 8. januar 2019
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Seniorkino i Mandal

Hver første og tredje tirsdag i måneden er det seniorkino i regi av Buen kino i samarbeid med Mandal og Lindesnes Frivilligsentraler.

Alle filmene er av høy kvalitet og begynner klokka 14, men kafeen er åpen fra kl. 11. Vi oppfordrer folk til å komme tidlig for en kopp kaffe, noe å bite i og en prat.

Kun filmbillett koster kr. 125,-, honnør kr 105,-, honnør inkludert kaffe og kake kr. 125,-.

Filmene blir også vist på kveldstid samme dag.


PROGRAM:

Tirsdag: 18.09 - Mannen mot strømmen

Et kritikerrost, kompromissløst drama fra en av Irans mest frittalende regissører

Gullfiskoppdretteren Reza har nylig flyttet til en liten landsby i Nord-Iran, men kommer raskt på kant med lokalmiljøet når han nekter å følge de korrupte spillereglene. Hvor mye motgang må han tåle i kampen for rettferdighet?

MANNEN MOT STRØMMEN fikk prisen for beste film i programmet Un Certain Regard i Cannes i fjor. Regissør Mohammad Rasoulof er med sine samfunnskritiske filmer kommet på kant med iranske myndigheter og er i likhet med sin venn Jafar Panahi (TAXI TEHERAN) for tiden nektet utreise fra Iran.

 

Tirsdag: 02.10 - Sommer 1993

Årets sommerfilm! Et gripende familieportrett.

Catalonia 1993.

Foreldreløse Frida er seks år når hun sendes til slektninger på landet. Før sommerferien er over må hun lære seg å takle sorg, ensomhet og forvirrede følelser, og hennes nye foreldre må lære seg å elske henne som om hun var deres egen datter.

Spanias Oscar-kandidat og den klare vinneren av SCOPE 100.

 

Tirsdag: 16.10 - Vårt livs ferie

John og Ella Robina har hatt et fantastisk liv sammen i mer enn femti år. Nå er de gamle, Ella har fått kreft og John har Alzheimers. De lengter etter et siste eventyr for å unnslippe både voksne barn og leger som tilsynelatende styrer livene deres fullstendig.

Med John som sjåfør og Ella som hans copilot, kjører de den gamle bobilen fra 1978 fra Massachusetts med kursen mot Florida, på jakt etter en fortid de begge har vanskelig for å huske.

Historien er en herlig roadmovie fortalt med humor, kjærlighet og et snev av ironi. Men til syvende og sist er dette historien om Ella og John: Om folkene de har møtt, problemene de har måttet overvinne, alle erfaringene de har gjort gjennom et langt liv, og ikke minst kjærligheten og familien de deler.

Basert på boken av Michael Zadoorian som heter "En siste ferie" på norsk.

 

Tirsdag: 06.11 - Cold War

En lidenskapelig kjærlighetshistorie under 50-tallets Polen, Berlin og Paris

COLD WAR er en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom to personer med ulik bakgrunn og vidt forskjellig temperament. De to er helt feil for hverandre, adskilt av politikk, personlighet og skjebnens luner, men er likevel uløselig knyttet til hverandre. En historie om umulig kjærlighet i en umulig tid, som utspiller seg under den kalde krigen i 1950-tallets Polen, Berlin, Jugoslavia og Paris.

Filmen var i Hovedkonkurransen i Filmfestivalen i Cannes i mai i år der Paweł Pawlikowski vant prisen for Beste regissør. Pawlikowskis forrige film Ida vant Oscar for Beste Utenlandske film i 2015.

 

Tirsdag: 20.11 - Life itself

Livet vil overraske deg

Romantisk drama om livet selv, skrevet og regissert av skaperen av tv-serien This Is Us. Flere historier, alle med felles utgangspunkt, veves inn i hverandre.

Stjerner som Oscar Isaac, Olivia Wilde, Antonio Banderas, Olivia Cooke og Annette Bening stråler sammen i denne herlige dramahistorien, som viser hvordan en og samme begivenhet kan påvirke mange menneskers liv. Vi følger en rekke livsløp over flere tiår, fra gatene i New York til det vakre spanske landskapet.

Dette nydelige romantiske dramaet er skrevet og regissert av Dan Fogelmann - skaperen av tv-serien «This Is Us» og manusforfatteren bak «Crazy, Stupid, Love».

 

Tirsdag: 08.01 - Beautiful Boy

Steve Carell og Timothée Chalamet som far og sønn.
En ærlig og berørende film som følger en far og hans sønn som er avhengig av methamfetamin.

  • Last Updated: 13.11.2018
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

ti. 8. januar 2019 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Seniorkino i Buen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad