Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Senjahopen

Overview

Etter fire album, et par hundre konserter og tusenvis av klistremerker på de utenkeligste steder er det ingen tvil om at alle rockeinteresserte her på berget har hørt om Senjahopen.
Men det er ikke dermed sagt at de har sett dem spille live. På det sentrale østland er det stort sett når de fyller John Dee til randen oppunder jul at man har sjansen, men utover det har det vært vanskelig. Senjahopen holder seg stort sett nordpå, hvor de i tillegg til egne konserter i hver krik og krok, har stått på plakaten til alle de store festivalene.

Slik har de etablert seg som en høyt elsket del av den musikalske faunaen. Dette ble bevist en gang for alle når de i fjor sommer, etter en avlysning på Buktafestivalen, fikk æren av å fylle skoene til Lars Lillo Stenberg og DeLillos foran syv tusen jublende og medsyngende festivalgjengere.
Musikalsk befinner Senjahopen seg i et energisk preget landskap av britisk pubrock fra 70-tallet, blandet med amerikansk countryrock. Men etter å ha tilsatt en dråpe sologitar, en god skvett visetradisjon og mye godt humør, har de endt opp med sin egen umiskjennelige lurvete og vindskeive vri. Noe de nordnorsk-språklige tekstene er med på å understreke. Her blir både livets blytunge realiteter og uutholdelige letthet kjørt i betraktningskværna, og selv om skråblikket og humoren sitter løst er det alltid et bakteppe av alvor.

De har høstet mange lovord for sine fire album, men Senjahopen er først fremst med et liveband, og all statistikk tilsier at du kommer til å forlate konserten som et lykkeligere menneske.

  • Last Updated: 15.10.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 22. februar 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Senjahopen
Your Recently Viewed Pages