Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Sør-Trøndelag TRONDHEIM

Senjahopen

  • Kongens Gate 18
  • +47 90189999
  • 21. mars 2020
  •  /  23:00
  •  /  Price 200,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Fra ytterste Yttersia til godt innafor Ring 2.
Nå også på Kulturscenen Vårt Hjem!!!

Etter fire album, et par hundre konserter og tusenvis av klistremerker på de utenkeligste steder er det ingen tvil om at alle rockeinteresserte her på berget har hørt om SENJAHOPEN.

Men det er ikke dermed sagt at de har sett dem spille live.
På det sentrale østland er det stort sett når de fyller John Dee til randen oppunder jul man har tjangsen, men utover det har det vært heller vanskelig.
Senjahopen holder seg stort sett nordpå, hvor de i tillegg til egne ko nserter i hver krik og krok har stått på plakaten på alle de store festivalene. Stort sett uten å skjemme seg ut.

Dette har gjort at de etterhvert har etablert seg som en høyt elsket del av den musikalske faunaen. Dette ble bevist en gang for alle når de en sommer, etter at DeLillos måtte avlyse sin opptreden på Buktafestivalen, fikk æren av å fylle skoene til Lars Lillo Stenberg og Co foran syv tusen entusiastiske, jublende og medsyngende festivalgjengere.

Musikalsk befinner SENJAHOPEN seg i et slags landskap preget av energisk 70 talls britisk pubrock blandet med amerikansk countryrock. Men etter å ha tilsatt en dråpe sologitar, en god skvett
visetradisjon og mye godt humør har de endt opp med sin egen umiskjennelige lurvete og vindskeive vri.
Noe de nordnorsk språklige tekstene er med på å understreke. Her blir både livets blytunge realiteter og uutholdelige letthet kjørt i betraktningskværna, og selv om skråblikket og humoren sitter løst er det alltid et bakteppe av alvor. Og vice versa.

SENJAHOPEN sin første utgivelse, «Bli Med På Yttersia» kom i 2010, men det var først to år etterpå, når «Tåra, Pess og Blod» kom, at de virkelig beviste at de var «in it for the long run».
Denne skiva høstet godord hos pressen nasjonalt så vel som nordpå, toppet av Dagbladet som klinte til med overskrifta « Senja«føkking»hopen ruler».

I 2014 kom «Tida og Veien» med blandt annet låten
«Tell Øverbygd», en av hjørnesteinene i Ordentlig Radio sin musikkprofil. I 2016 kom «Himmel og Hav» som også høstet femmere og skryt over hele fjøla. 360 graders videoen til «Kjære Jenny» ble en skikkelig snakkis på sosiale media og den sterkt personlige og melankolske låten «1985» har ført til, i tillegg til Nitimen besøk, mang en fuktig øyekrok.

Men som sagt, SENJAHOPEN er først fremst med et liveband.
Uten at det gis garantier så tilsier all statistikk at du kommer til å forlate konserten som et lykkeligere menneske enn du var når du kom.

Inngang 200.- + avg https://varthjem.hoopla.no/sales
Inngang 250.- i døra
Aldersgrense 20 år.

  • Last Updated: 05.02.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

lø. 21. mars 2020 23:00 1:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Senjahopen
Your Recently Viewed Pages